Hoe kun je op een makkelijker manier online een kaart versturen?

Online kaart versturen

Elke keer dat je een kaartje wilt versturen moet daar natuurlijk een postzegel op. Daarom stappen veel mensen over op online een kaart versturen, bijvoorbeeld via OnlineKaartjeVersturen.nl. Op deze website kun je namelijk heel gemakkelijk online kaartjes maken en deze via email naar de ontvanger versturen, super makkelijk! Je kunt kiezen uit super veel verschillende designs, en net zoveel kaartjes versturen als je maar wilt, en dat allemaal voor dezelfde, lage prijs. In deze webshop sluit je namelijk een heel goedkoop abonnement af om gebruik te mogen maken van al deze online kaartjes. Deze kosten zijn echter z├│ laag dat je daarmee alsnog super veel geld uitspaart op het sturen van kaartjes. Als je normaal gesproken ongeveer 10 kaartjes per maand stuurt met de post dan is via deze website een online kaart versturen echt vele malen goedkoper. En je hebt ook nog eens keuze uit super veel verschillende designs! Niet voor niets zijn veel mensen al overgestapt van het sturen van fysieke kaartjes naar de mooie online exemplaren van deze webshop!

Een online kaart versturen voor en verjaardag

Eigenlijk maakt het niet uit voor wat voor gelegenheid je een online kaart versturen wilt. In de webshop OnlineKaartVersturen.nl hebben ze namelijk kaartjes voor werkelijk elke gelegenheid, van verjaardagen tot het behalen van een diploma, en van een nieuwe baan tot een trouwdag. Je kunt al deze kaartjes heel gemakkelijk personaliseren en verzenden naar het e-mailadres van diegene die je in gedachte hebt. Het enige wat je hoeft te doen is lid worden en daarna mag je onbeperkt kaartjes versturen! Er zit dus geen maximum aan, dus voel je vrij om ook kaartjes te sturen naar iedereen die je al lang niet gesproken hebt en simpelweg even gedag wilt zeggen! Normaal gesproken zou je dat misschien niet zo gauw doen omdat je op al deze kaartjes een postzegel moet plakken, maar met een online kaartje hoeft dat dus niet, dus leef je uit!

Naar al je klanten een online kaart sturen

Je kunt deze service natuurlijk gebruiken om vrienden en familie leuke online kaartjes te sturen, maar wist je dat het ook mogelijk is om je gehele klantenbestand te uploaden voor het versturen van bijvoorbeeld een kerstboodschap? Als je dat via de post zou doen ben je hartstikke duur uit door de aanschaf van al die postzegels, en als je het handmatig via email zou moeten doen ben je ook wel even bezig. Daarom kun je in deze webshop heel gemakkelijk een tof design uitzoeken, de boodschap erop aanpassen en vervolgens tegelijk naar al je klanten tegelijk sturen. En dat allemaal voor dezelfde, lage prijs want er zit geen maximum aan het aantal kaartjes dat je online kunt versturen bij deze service. Doe dus voortaan niet moeilijk en stuur al je klanten of zakenrelaties gemakkelijk tegelijk een leuke kaart uit deze webshop, dan hou je meer tijd (en geld!) over voor andere zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *